nieuws

Tintelende golfstroom -de oevers van 2018

2018: golfstroom met oevers

Het leven zette mij in 2018 op een ander spoor en ik liet mij gewillig leiden. Zo zou ik mijn afgelopen jaar in essentie kunnen verwoorden.  Een pas op de plaats maar dan wel een hectische twist, eentje die volkomen onverwacht mijn leventje liet buitelen en mij daardoor verfrist in het najaar liet staan. Ik heb het natuurlijk over mijn half jaar reisleiderschap op Menorca, waarover ik in mijn vorige blogs schreef. In oktober kwam ik terug en ik voelde me herboren en dat heerlijke gevoel, die levenslust is gebleven. Met heel veel liefde pakte ik mijn werk in mijn theater weer op, er was een soort rust over me gekomen die ik niet eerder kende. Ik kan meer dan ooit in het nu staan, ben trouw aan mezelf én ik dien mijn omgeving. Er is een fijn midden, een rustige basis ontstaan terwijl mijn ideeën blijven borrelen en stromen. Alsof er langs stevige oevers een tintelende golfstroom vaart.

2019 op stapel

Dat vind je terug in mijn aanbod voor het voorjaar 2019: Er staan 2 opleidingen op stapel en een Sterrenstof op Schier. De Zielsfluisteringen zijn er maandelijks en natuurlijk is er de Raadsvrouw voor het individuele consult. En er rijpen plannen van een ander kaliber, waarover ik je volgend jaar meer hoop te vertellen. In oktober ging de opleiding voor proffessionals van start en deze loopt nog door tot mei volgend jaar. Ik geniet ervan om mijn ervaring en kennis over te dragen als train-de-trainer, het doet beroep op een ander stuk in mij. Het werken met de proefcliënten, het sparren over de aanpak met de deelnemers, staaltjes mooi werk laten zien, experimenteren, heerlijk!

Portugese kok

Deze decembermaand is na de eerste hectische weken nu tot rust gekomen voor me. Ik keer in, doe kaarsjes aan, zal straks de kerstster voor het raam hangen, en diep mijn kerststal uit een krocht ergens. Nog steeds ben ik dingen kwijt door al mijn gehussel. Mijn eerste Kerstdag wordt een vriendelijke kerst, met vriend Vincent heb ik een gemêleerd gezelschap genodigd en een rumoerige Portugese kok die ons het eten bereid. En de tweede kerstdag gaat mijn clan inclusief mijn hoogbejaarde ouders en mijn eigen telgen, naar mijn broer in Grou, ook fijn. De jaarwisseling breng ik door in Egmond aan Zee met mijn prille lief, misschien wel de mooiste zegen van 2018.

Lieve mensen, dankjewel voor je vertrouwen, voor ons contact, voor wie jij bent. Ik wens je een liefdevolle tintelende golfstroom met dijken van oevers. Warme kerstdagen en een goed begin van 2019!

Liefs van Stijn

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

2 gedachten over “Tintelende golfstroom -de oevers van 2018

  • Wat bruist en sprankelt het hier. Jouw liefdevolle tintelende golfstroom is heel voelbaar voor mij en ik gun je dan ook van harte dat deze golfstroom in 2019 mooie vertakkingen gaat creëeren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *