Aanbod: Opleidingen, coaching, consulten en maatwerk

Op deze pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden, wil je een aanbieding op maat, neem contact met me op. In overleg is er veel mogelijk.

Theater van de Ziel is specialist in identiteit. Wie weet wie hij is, kleurt zijn eigen wereld en die van ons allen: ‘Zijn wie je bent’.

 1.  Reis in de verborgen wereld, de leergang Persoonlijk leiderschap betekent een intensieve boost om je identiteit, vermogen tot relateren en je plaats in de samenleving te bekrachtigen. De volgende kans om mee te doen is in januari.
 2. In oktober start ook de Basisopleiding Familieopstellingen, wil je zielsdiep kijken en leren opstellen aan de hand van je eigen proces en dat van anderen? Mooi voor iedereen die met mensen werkt. In september wordt de verdiepende opleiding verwacht.
 3. Een nieuwe loot aan de stam op veler verzoek is de opleiding voor professionals die zich de systemische blik willen eigen magen en willen leren opstellen. Deze opleiding start in oktober.
 4. Elke maand zijn er de zielsfluisteringen in het open podium voor opstellingen in Groningen. Fijn als je een levensvraag hebt of mee wil doen als representant.
 5. Persoonlijke consulten of een individueel coachingstraject bij de raadsvrouw geeft jou alle aandacht. Samen met mijn traumateam bied ik tevens een liefdevolle professionele aanpak voor trauma-release
 6. Voor organisatievraagstukken en maatschappelijke onderzoeksvelden geldt een aanbieding op maat.
Meer info en bestellen

 

Informatie over tarieven, voorwaarden en bekostigingsmogelijkheden vind je hier.

Systeemwerk

Systemische opstellingen (vaak beter bekend als familie-opstellingen) maken grote stappen voorwaarts mogelijk, zonder dat je hard hoeft te werken. Verbluffend toegankelijk en zeer effectief! Theater van de Ziel staat voor vertrouwd en veelzijdig vakbekwaam! Blokkades smelten, energie stroomt weer, er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en daadwerkelijk nieuw gedrag. Ieder denkbaar onderwerp kan opgesteld worden: ‘Niet lekker in je vel zitten’, geen voldoening in het leven vinden, te groot of te weinig verantwoordelijkheidsgevoel, Relationele problemen, strijd , medische klachten, identiteitskwesties, belangrijke beslissingen en ook organisatorische en maatschappelijke zaken kunnen worden opgesteld.

 

‘Wellicht zijn alle draken in ons leven uiteindelijk wel prinsessen die er in angst en beven slechts naar haken ons eenmaal dapper en schoon te zien ontwaken en zijn ze in diepste wezen niets anders dan iets wat onze liefde nodig heeft.’  Rainer Maria Rilke 

 

 

 

4 gedachten over “Aanbod: Opleidingen, coaching, consulten en maatwerk

 • september 9, 2013 om 11:20 am
  Permalink

  wat een heerlijke titel ‘theater van de ziel’ en wat een heerlijke website…mooi, pakkend taalgebruik, inspirerend….de slotzinnen van mijn nieuwe boek Een kennismaking met Eckhart Tolle borrelden in me op bij het surfen op jouw site:
  De grootste en tevens meest inspirerende vraag die je jezelf dagelijks kunt stellen is: ‘Wat bezielt mij?’ Sluit met je aandacht aan bij je adem, het lichaam, het innerlijke lichaam en de grond onder je voeten: omarm het Nu, geef je onvoorwaardelijk over aan je innerlijke doel … hijs met enthousiasme de zeilen en zet koers op jouw stip op de horizon. Laat je meevoeren op de wind van het leven, deze wind zal je meevoeren op de stroom van het leven. Het uiterlijke doel is geen vast gegeven, laat het je niet rigide maken en je van je vreugde en enthousiasme beroven. Bemoei je niet met de wind, draag zorg voor je boot, de stand van de zeilen en vertrouw op het leven. Volg de creatieve stroom van wat je doet en laat dit doen doordesemd zijn van overgave, vreugde en enthousiasme.
  Dans het leven, voel je harteklop en heb onvoorwaardelijk lief.

  Keep up the good spirit and enjoy life!

  Hartelijks Evert

 • Stijn (Hillie)
  september 13, 2013 om 12:17 pm
  Permalink

  Evert, dank je! En ja jij hebt ook zielsware tekst, mooi!

 • februari 8, 2017 om 6:29 pm
  Permalink

  Ik ben geinteresseerd in de dagworkshop Wind in de Zeilen. Wat kost deze en op welke termijn vindt het plaats?

 • Stijn (Hillie)
  februari 8, 2017 om 7:06 pm
  Permalink

  Hallo Mathijs, leuk dat je interesse hebt! Ik ben in gesprek over een geschikte locatie, vandaar dat de datum nog niet rond is. Ik koers op april. Je hoort asap van me wat het wordt. Hier vind je info over de kosten: http://www.theatervandeziel.com/tarieven/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.