nieuwsnumerologie

Gelukkig ben je in 2022

Er ligt een maagdelijk nieuw jaar voor ons, 2022 is vol nieuwe energie en biedt een vers pallet aan kansen en mogelijkheden. Het was niet mals in de afgelopen jaren, de hele wereld werd op zijn grondvesten geschud en wij evenzo. In 2020 gingen alle zekerheden en structuren op de loop en moesten we veilig gewaande vormen loslaten. In 2021 kwam er meer horizon en ruimte voor bevrijding en dat ging gepaard met wrijving en polariteiten, want ja de een zijn vrijheid begint waar die van een ander eindigt, maar dat besef gaat niet zonder slag of stoot. Angsten kwamen bovendrijven en die te verdrijven in liefde zodat je naar een hoger bewustzijn kunt drijven…daar staan we nu voor met 2022. Dit nieuwe jaar brengt opgeteld een 6 en dat staat voor het verenigen van dualiteiten in ieders zelf tot persoonlijke liefde en verantwoordelijkheid nemen voor je directe omgeving. Alle 2-en in 2022 duiden erop dat de vrouwelijkheid gaat boosten en dan bedoel ik geen boosterprikken ;). Veel onbewuste zaken zullen uit de diepte aan de oppervlakte komen, troebel water wordt helder en gaat ons nieuwe leidraden geven naar een zachtere liefdevollere wereld. De driedubbele twee is een super-meestergetal en geeft aan dat de opbouw naar een menslievender samenleving dit jaar contouren krijgt.

Back to the future

Dus ik ben hoopvol gestemd, ook al zijn we nog niet in rustig vaarwater. Zonder wrijving geen glans! Laat je niet meesleuren in je emoties en je eindeloze stroom van gedachten, maar zoek elke keer weer je rust en laat je wijsheid spreken. Wil je weten wat het nieuwe jaar voor jou persoonlijk betekent? Check de calculator numerologie.

Eind vorige jaar heb ik mijn geliefde opstellingen weer opgepakt, back to the future in mijn huiskamer. Kleinschalig en liefdevol. Daar ga ik mee door en in het nieuwe jaar nemen we er maatschappelijke opstellingen bij. Back to the future geldt namelijk ook voor mijn rol als opbouwwerker, het beroep waar ik mijn loopbaan mee begon. Samen met een groep gelijkgestemden bouw ik aan woongemeenschappen en de lokale samenleving. Aquarius is wakker! En de vraagstukken die hier uit voortvloeien wil ik graag op mijn podium ten diepste bekijken. Heb je interesse om deel te nemen? Mail me. Wie weet komt mijn diepe wens om de Turf- Jenever- Achterdocht te bewegen, beschreven in het Pauperparadijs dit jaar ten tonele. En proudly presenting: Op 15 januari start er een nieuwe online cursus numerologie, de aanbieding geldt vanaf nu.

Laat het deeg rijzen

Dit 2022 jaar zal relatieve rust brengen en daardoor zal er meer geduld en vertrouwen komen. Dat roept de kunst op om in het hier en nu te blijven en te aanvaarden dat we geen zeggenschap hebben over het tijdschema noch over het resultaat. Geduld herinnert ons eraan dat wij mensen nietig zijn. Hoe geduldig ben jij? Hoeveel moeite kost het jou om gevoelens en gebeurtenissen hun eigen tempo te gunnen? Voor een goed brood moet je het deeg een tijd laten rijzen. Zonder geduld, haasten we ons naar het doel en gunnen ons geen tijd om te genieten van de reis. Kalm aan, forceer niks. Waar je nu bent, is precies waar je moet zijn.

Geniet van de reis, luidt dan ook mijn wens. Gelukkig ben je in 2022!

Liefs

Stijn

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

2 gedachten over “Gelukkig ben je in 2022

  • Zonder angst, maar nieuwsgierig, verwachtingsvol en met vertrouwen in het Masterplan, stap ik 2022 binnen. Mijn leven lang word ik vergezeld door het getal 22 wat me in veel opzichten verrijkte. Dus dit jaar is mij welkom.
    Dank voor het mooie calculatorcadeautje!

  • Dankjewel Miek voor je reactie. Wat mooi dat je zoveel vertrouwen hebt. Ik ben benieuwd wat dit jaar je brengt. En het cadeautje is je zeer gegund!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *