);

Numerologisch Consult

Met tafelopstelling

Een numerologisch consult brengt licht op je levensvragen vanuit de getallen uit jouw naam en geboortedatum. Het geeft je zicht op je levensweg, jouw specifieke talenten, lessen, blokkades en zielswens. Het consult besluit met een tafelopstelling waarin we alles integreren. Je krijgt een audio-opname van het consult zodat je thuis alles rustig kunt naluisteren. Het duurt ca 90 minuten en de kosten zijn: 125 euro

Mail me via theatervandeziel@gmail.com je geboortedatum en volledige naam zoals je bij de Burgerlijke Stand staat ingeschreven en ik plan samen met je een geschikt moment.

numerologisch consult

Inleiding in de Numerologie

Numerologie is de kennis der getallen, symbolen voor verschillende vibraties van energie. Het bevat kennis die al eeuwenlang door wijsgeren werd beoefend. Ik gebruik de meest oorspronkelijke vorm, die door Pythagoras is ontwikkeld.

Ik leerde de wijsheid van de getallen van Jan Laurijsen, mijn laatste blog is een ode aan hem. Zin om dit hier verder te lezen?

Numerologisch consult

Numerologie hoort thuis in het rijtje van astrologie en handlijnkunde,  methoden die elkaar aanvullen, om jezelf en situaties beter te begrijpen en je bewust te worden van wie je bent. Op basis van zijn inzichten in de getallenleer kwam Pythagoras tot een aantal andere briljante inzichten. Die vatte hij samen in 2 wetten: De Wet van het Ritme van Veranderingen en De Wet van Harmonie.Kennis van de ritmische wet van energie, helpt je keuzes te maken bij het organiseren van de energie die je nodig hebt voor veranderingsprocessen van jezelf. De Wet van het Ritme van Veranderingen gaat over dansen in plaats van duwen!
De Wet van Harmonie leert je dat iedereen met alles en iedereen verbonden is. Als je je hiervan bewust bent is het mogelijk om moeiteloos alles te realiseren in je leven wat je maar wenst. Het leven is van nature altijd in harmonie en balans. Pythagoras begreep dat mensen in harmonie zijn als ze zich bewust zijn van hun natuurlijke verbondenheid. Dat geeft je een gevoel van gedragen worden, het lijkt of er een grotere kracht aanwezig is die je beschermt en stuurt en ook nog zorgt voor het realiseren van je dromen en ambities.

Referenties

Ik vond het heel bijzonder hoe jij, die mij nauwelijks kent, zo mijn leven weet neer te zetten. Juist omdat je mijn leven niet kent voelt het voor mij heel veilig en is het daardoor ook makkelijk om met de aangereikte kennis over mijzelf aan de slag te gaan. Ik kan hier veel mee en ben je daar dankbaar voor Stijn, mooi dat je me zo’n heldere spiegel voor hebt gehouden. Mensen die dit lezen: een aanrader echt waar!

Hans de M. 27/12/2018

‘Wow! Het is de spijker op zijn kop!
Ik wil volgend jaar een ommezwaai aan mijn leven geven,
Maar ben ook onzeker over mezelf…en over mijn zelfdiscipline hierin. Dank voor je consult.’ Linda F. 18/11/2018

2 gedachten over “Numerologisch Consult

 • januari 16, 2019 om 2:22 pm
  Permalink

  Ik hem inmiddels gebruik mogen maken van de nieuwjaarsaanbieding heb hem van een lief iemand gekregen…
  En heb er zeker iets aan gehad.

  Leuk om te zien waar je positieve kanten zitten wat je karmische pad is en waar je op je wat zwakkere plekken sterk mag zijn…
  Vond het grappig om te horen dat ze uit getallen in mijn verleden iets kon zien wat klopte….

  Stijn legt het mooi en duidelijk uit.

  Dank je lieve Stijn, knufff van mij

 • december 31, 2019 om 8:31 pm
  Permalink

  Ik heb mijn numerologie ‘laten lezen’ door Stijn. Er is me veel duidelijk geworden. Waarom ik bv periodes heb waarin ik sikkeneurig ben. Heeft in mijn geval te maken met ‘energie’ vier. Ook mijn bedrijf Coaching De Sprong zit volgend jaar in goede energie.
  Het zijn levenslessen waar ik wat mee moet en waar mijn ziel van groeit. Ik ga met een heel vrolijk gevoel het nieuwe jaar in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.