Numerologie- online cursus met rekentool

Ontsluier de wijsheid van de getallen en je weet wie je bent. En wie de ander is. Deze unieke cursus is voor ieder op het pad van bewustzijnsontwikkeling en voor de professional die anderen hierbij wil begeleiden. De cursus bestaat uit 5 modules die samen een inspirerende bron van wijsheid vormen. Het unieke rekentool voorkomt fouten. Je komt meteen bij de kern en hoeft niet eerst allerlei ingewikkelde berekeningen te maken, met het risico op missers.

Iedere 15-de van de maand krijg je een nieuwe module en 4 dagen later is er een online meeting waarin we elkaar ontmoeten voor extra informatie, vragen en systemische begeleiding. Door veel te oefenen gaan de getallen werkelijk voor je leven en krijg je steeds meer samenhang. De cursus geeft je 1 jaar toegang tot het besloten deel van de website met rekenprogramma, video’s/podcasts, sheets, meditaties en verdiepingsvragen.

tijdsinvestering

De cursus is gespreid over een half jaar en vraagt een tijdsinvestering van circa 40 uur:

5 x een online meeting van 1,5 uur op elke vierde dinsdag van de maand om m 14.00 uur (er wordt een audio opgenomen zodat je kunt naluisteren).

Zelfstudie per module ca 8 uren

De lesstof wordt aangeboden via de professionele leeromgeving Learndash op de website van Theater van de Ziel, waar je met een persoonlijk account toegang krijgt. Aanbevolen literatuur: Handboek numerologie van Kathleen Roquemore

module 1.

Hoofd Energieën: levensdoel, de 2 talenten en de zielswens

Deze module vormt de basis van de numerologie. Je leert de verschillende levenswegen afzonderlijk en in samenhang te bekijken. Door de talenten en de zielswens erbij te betrekken krijgen de wegen kleur en betekenis. Er is een te ontwikkelen talent en een talent dat je meteen bij geboorte paraat hebt. Je zielswens hoor je meestal pas na je veertigste, deze zuivere stem geeft een bijzondere toon aan je leven. Alle formules komen beschikbaar zodat je de achtergrond ervan kent, maar je hoeft niet te gaan rekenen daar we het rekentool hebben ontwikkeld.

module 2.

Secundaire energieën: zienswijze, beroepsgetal, maturiteit, hoekenergie

Deze module brengt nog scherper in beeld hoe de basisenergie uit module 1 zich uitdrukt. Door welke bril kijk je naar de wereld? Wat is je beroepsgetal? En als alles in balans is, welke energie drijft je? Welke onbewuste drijfveren zijn er? Hoe kun je iemand het beste benaderen, waar is iemand ontvankelijk voor?

module 3.

Karmische lessen, de beproevingen, neigingen en het getal van het onderbewuste

Als module 1 en 2 zijn begrepen, is het tijd om de belemmeringen te verstaan. Waarom loop je steeds tegen dezelfde muur aan? Welke energieen zijn er op een dieper level te begrijpen? Wat is de taak die er uit vorige levens is overgedragen en die je vanuit thuis niet mee kreeg bij je geboorte? Kwartjes vallen en frustratie krijgt plek want nu wordt duidelijk waarom het leven blokkeert.

module 4.

Chronologische energieën, levensfasen, torens, stress en uitdagingen

Diepe onderstromen brengen je leven telkens weer op dezelfde issues, opdat je leven in de bedoelde stroom komt. Ken je ze, dan kun je meedrijven en je laten supporten. Nooit meer tegen de stroom in gaan omdat je denkt dat het anders moet. Het zijn de energieen die vanuit je naam de cycli duiden. En de formule voor de torens die de omstandigheden van je leven aanreiken, wordt hier helder. In het verlengde van deze energieen zijn er de stressfactoren en uitdagingen die vaak negatief op je pad terecht komen.

module 5.

Persoonlijke jaren: intrinsieke energie en energie vanuit de omgeving

Als de diepe onderstromen uit de vorige module helder zijn is het tijd voor de laatste module waarin we de golfjes op de onderstromen leren kennen. Elk persoonlijk jaar geeft een specifieke kans om je blauwdruk te realiseren. Dit gecombineerd met de energie vanuit je naam die elk jaar van verjaardag tot verjaardag verandert, geeft je een uniek beeld van de energieen die spelen. Deze finetuning is uniek voor deze cursus.

Kers op de taart

Een numerologische opstelling vormt de slotsom van de cursus. De kers op de taart van deze cursus! Jouw getallen komen in verbinding met elkaar in een numerologische opstelling waar jouw energieen in balans worden uitgelijnd. Beproevingen, karmische lessen en eventuele andere blokkades worden door de krachten in jouw numerologie in transitie gezet, zodat jij zo krachtig en liefdevol mogelijk je leven kunt vervolgen. Je kunt hierbij fysiek aanwezig zijn of online de opstelling volgen.

Groep 2 ModuleLanceringOnline meeting
115/227/2
215/326/3
315/423/4
415/528/5
5info volgt