Familie OpstellingensystemischVrouwzijn

Familieopstelling: pikant ruchje

Geen mens gelijk, dus geen familieopstelling gelijk. Ze kwam uit een groot gezin met veel broers en 2 zussen. We stelden alle leden op in een lange rij, de kinderen keurig op leeftijd naast de ouders.

Familieopstelling: alle kinderen op een rij

Ze was dol op haar vader en zo op het eerste oog was er niets mis met haar gezin van herkomst. Er was vooral harmonie geweest tussen de ouders, tussen de broers en zussen en tussen de ouders en kinderen. Een echt modelgezin uit de vijftiger jaren. Ik weet het niet zeker maar ik vermoed dat de achtergrond katholiek was gezien de grote kinderschare. Ik liet de ouders kijken naar hun nakomelingen en zij knikten trots, tevreden en blij. Een prachtig collectief, dit hechte gezin.

vader is rolmodel voor alle mannen

Toen liet ik degene die de vraagstelster vertegenwoordigde uit de rij een stap naar voren doen. En ik vroeg de ouders naar haar te kijken. Er ontstond enig ongemak, zo hadden ze nog niet eerder gekeken. Ineens zagen ze hun dochter als individu en kreeg ze een eigen kleur. Het duurde even eer dit alles opgeslagen werd en er woorden gevonden werden van opnieuw trots maar nu speciaal voor deze dochter. En dat deed de dochter goed, alsof er nieuw leven werd geroepen, een ongekende sluier opgeheven werd. De band werd verdiept, de vader werd een duidelijk eerste rolmodel voor mannen voor de dochter. Zo werkt dat bij een normale hechting waar ook de basis voor gezonde seksualiteit wordt gelegd. Het vrouwelijke van de vrouw kreeg verdieping en haar identiteit meer kleur. Ik wed dat haar sportieve stoere kant een pikant ruchje krijgt aangemeten in de komende tijd.

pikant detail

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *