Familie OpstellingenVoice Diaologue

Voice Dialogue, je stemmen in gesprek

Heb jij dat ook? Dat er in jou stemmen wedijveren om plek?Dat er een innerlijke criticus is die je streng vertelt hoe het hoort, en dat je iets zus of zo zou moeten doen? Is dat wellicht de stem die jou de paplepel gaf? Hoe dan ook, deze stem is verinnerlijkt in jou. Welke andere stemmen klinken in jou? In onze opstellingen krijgen ze plek in de ruimte en het is verrassend om te zien wat er dan gebeurt. In dialoog met elkaar krijgen ze samenspraak en komt er een integratie die jou dient. Die jou vrijmaakt om welluidend jouw wezen te laten klinken.
Voice Dialogue blijkt een krachtige methode in onze opstellingen. De stemmen van verongelijktheid en verdriet wedijverden om plek met als grote verliezer de stem van zelfvertrouwen. Toen bleek dat Verdriet en verongelijktheid twee kanten van dezelfde medaille waren, werd het zachter en kwam er samenspel. En de eigenaar van deze stemmen kon met deze ervaring een rustige en harmonieuze familiebijeenkomst tegemoet zien, waar zij zichzelf kon zijn met heel haarzelf.
Voicedialogue in de opstellingen gistermiddag. De stemmen van verongelijktheid en verdriet wedijverden om plek met als grote verliezer de stem van zelfvertrouwen. Toen bleek dat Verdriet en verongelijktheid twee kanten van dezelfde medaille waren, werd het zachter en kwam er samenspel.

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *