Familie OpstellingenLevenslessenopen podium

Kippenhok!

Een gekakel en gekwetter gisteren aan mijn keukentafel, meteen bij binnenkomst. 7 vrouwen voor 3 mooie vragen op mijn maandelijkse podium.

Serene stilte laat de ziel spreken

Zodra we naar de voorkamer gaan is er de serene stilte van het stille midden van waaruit de Ziel kan spreken. We beginnen met de dame die van ver komt. Ze is boos op haar moeder en zus die een bondje vormen tegen haar. Ze zijn niet thuis voor haar pijn voor het gemis van haar oudste zus, die het leven verliet.  De harde overlevingsmodus wordt verlaten als oma, op het podium komt. Duidelijk wordt dat een zielsdeel van moeder bij haar moeder. Wie als hummel zonder moeder moet leven, dat is een groot gemis en groot verdriet, eigenlijk niet te doen. De dame van ver gaat een tijdje bij haar lieve zus liggen en op enig moment kan ze haar zielsdeel mee terug nemen naar haar leven van nu. De liefde gaat stroomt en brengt ruimte om heel te worden. 

Een parel

De tweede opstelling betreft een vrouw die haar oude zelf voelt trekken. We zien de angst van haar moeder die een stevige trek geeft. Nadat zij verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen angst en de vraagsteller dit ook bij haar kan laten, komt er vrijheid in liefdevolle verbondenheid tussen moeder en dochter. En oh wat een parel dient zich erna aan: Haar overleden echtgenoot, is nu vrij om naar het licht te gaan. Zij staat stevig in haar nieuwe ik en zijn taak zit er op. De toekomst gloort voor de nieuwe geliefden.

Dol op kipjes

De laatste opstelling was hard werken voor iedereen. De benjamin van de familie gooide een knuppel in het hoenderhok en de vraagsteller kon er niet omheen. Zij moest diep graven in zichzelf om haar ziel te ervaren en deze het roer te geven. Een klus die telt voor ons allen: Jezelf uit de tredmolen van het ego trekken en telkens weer voor jouw hoogste goed kiezen. Waartoe roept jouw ziel?

Dol op kipjes!

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *