numerologie

2023 kom maar door

Wat brengt het nieuwe jaar 2023 ons numerologisch? Het stof van de afgelopen jaren daalt neer, er komt klaarheid. Hadden we vorige jaar ouwe shit op te ruimen en kwam je jezelf tegen? Oude familiethema’s drongen zich op. Pijn reist door families net zo lang totdat iemand bereid is om het aan te kijken. Heb jij gekeken? Is je pijnlijke hart geheeld? Is Nederland op de schop gegaan, de wereld ook? Ik dacht het wel. We zijn in het hart getroffen met zaken die we niet hadden kunnen bedenken. De jaren tellen, deze oude foto van mij is van 12 jaar geleden. Het was in het magische jaar 2012 toen we begonnen te kantelen.

Een zevenjaar van introspectie

Wat staat ons in 2023 te wachten? 2+0+2+3= 7 Een zeven-jaar is een jaar van introspectie, het betekent ‘pas op de plaats’ en tijd voor opruimen, we komen tot de essentie. Een tijd voor het opmaken van de balans en laten gaan wat er niet meer toe doet. Mensen en situaties verdwijnen uit ons leven en aan het einde van het jaar zijn we geschoond en mogelijk wat illusies armer. De vrouwelijke energie van de 2-en die ons decenia-lang ondersteunen, zorgen ervoor dat ons onderbewuste steeds meer wakker wordt. Ons vertrouwen in hogere machten neemt toe, we laten meer en meer de controle los om tot een andere realiteitsbesef te komen.

Meer fun

De 3 staat voor Fun! In dit jaar gaan we meer magie, spontaniteit en creativiteit ervaren, de levenslust neemt toe. We durven meer te spelen en lichtvoetiger te zijn. Er zullen zeker nog dramatische gebeurtenissen zijn, de restanten van het opschonen van onze aarde. De kunst is om ons hierdoor niet de diepte in te laten sleuren. Aanvaarden wat niet in onze macht ligt om te veranderen en de pijn te laten smelten op een sjamanenmanier door te focussen op kracht. Dit laat onverlet dat persoonlijke verliezen ons uit ons lood zullen slaan, en voor wie het treft, mijn diepe respect lieve mensen.

De roaring twenties

Onze twenties, de jaren 2020 tot 2030 , zijn te vergelijken qua beweging met de rumoerige twintiger jaren, ofwel de roaring twenties uit de vorige eeuw waar grote vernieuwing uit voort kwam op alle terreinen. Art deco, de vrouwenbeweging, de politiek. Het accent lag op een masculine innovatie, gericht op meer vrijheid voor iedereen. We gaan nu, een eeuw later, naar de next level van de processen van die tijd. Het waterman-tijdperk neemt meer en meer vorm en dat betekent dat we ons ontdoen van alle trauma en steeds meer onze identiteit kleuren. Steeds meer feminine.

Stralende essentie

In mijn praktijk zie ik meer en meer mannen en jongeren verantwoordelijkheid nemen voor hun proces. Zo bemoedigend! We zijn het kantelpunt voorbij, waardoor zaken onomkeerbaar in een stroomversnelling zijn gekomen. De laatste stuiptrekkingen van de status quo, het is niet meer houdbaar. Dit jaar dwarrelt het stof neer van de afgelopen jaren en komen we tot meer klaarheid. 2023…Kom maar door!

Ik wens je een jaar van loslaten, beschouwing en zicht op wat echt van belang is voor jou. Zodat jouw essentie straalt zonder verbloemingen en ruis en precies dat reflecteert wat jou en je wereld dient.

Liefs,

Stijn

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

2 gedachten over “2023 kom maar door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *