numerologie

2024 Nieuw leiderschap gloort

De wereld staat in brand, hoe ga jij er mee om? Er is een ander leiderschap nodig. Donkere tijden zijn van alle tijden en roepen echter ons overlevingsmechanisme op en dus tot woede, verlamming of vluchten. Dat leidt tot verdeeldheid in de wereld en onderling in de gemeenschap.  Ieder van ons is nodig, dat is alles wat we kunnen weten. En hoewel we op weerstand stuiten, is het veel belangrijker te weten dat we grote zielen zullen ontmoeten die ons zullen begroeten, van ons zullen houden en ons zullen leiden, en we zullen ze meteen herkennen wanneer ze in ons leven verschijnen zegt Clarissa Pinkola Estés.

Een krachtig acht jaar

Vanaf 2026 is de tijd echt rijp voor ander leiderschap, dat voorbij ego zich met liefde inzet voor het welzijn van de mensheid. We rijpen hiernaar toe en 2024 valt onder het numerologische gesternte van 8-energie. De tweeën in het jaartal verwijzen naar het meestergetal 22, het gaat om bouwen voor de mensheid en de vier zet het in de vorm, realiseert het.

Een 8 met zijn twee ronden staat symbool voor de lemniscaat, oneindigheid, kracht en vastberadenheid. Het gaat om manifestatie vanuit liefde in de wereld, zo binnen zo buiten.

Authentiek leiderschap

2024 wordt een jaar om verbinding te maken met ons ware, authentieke zelf. In 2023 hebben we opgeruimd en zijn we tot essentie gekomen en hebben we losgelaten wat ons niet langer dient. We hebben onze lessen geleerd en worden in dit nieuwe jaar hierop getest. Trap niet meer in oude valkuilen, transformatief gedrag wordt beloond en dat merk je aan flow in je leven.

Aquarius brengt eenheid

Ieder van ons doet er toe en draagt bij aan een gezonde aarde in liefde en vrede. Het tijdperk van Aquarius komt er onherroepelijk aan, we gaan ons meer en meer realiseren dat we werkelijk allemaal één zijn en nemen onze eigen rol en plaats in dat geheel in. 

Wat wordt jouw rol in 2024? Wat betekent het nieuwe jaar voor jou persoonlijk? Check de numerologie calculator (tot 31/12 voor 2023 en vanaf 1/1 voor 2024)

Laten we er een prachtig krachtig liefdevol 2024 van maken!

Stijn Hillie

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *