Levenslessen

Slak, verleidt ons!

Zomertijd verleidt je gemakkelijk om uit je dak te gaan. Laat Slak je verleiden tot zijn gang en vertraag! Zo raak je niet oververhit en blijf je bij jezelf.
Vurige types, zoals ik, krijgen dat thema ook als levenslied voor geschoteld. Vertragen is te leren en ongeduld en passie is in vruchtbare banen te leiden. Gaat niet vanzelf, tell me! De rem van het leven leerde me te vertrouwen en tot diepgang te komen, mijn Leiderschap kreeg betekenis. Vuur en passie krijgt bodem door aarde. En doe er dan een vleugje geest bij en luchtige humor krijgt kans! Een plens water, aandacht voor je drijfveren en de verkoeling is daar omdat je gaat stromen.
Ben je van nature kalm en nuchter, dan verlevendigt de zomertijd je aard, geniet van passie en schwung en spring es uit de band of in de zee. Laat je met passie verleiden naar andere horizonnen en varieer! Zo heeft elke geaardheid zijn eigen reis te maken naar verfijning en verdieping om vol-ledig mens te worden en externe spiegels te integreren. En bovenal te leren relativeren en het leven met volle teugen te drinken, als slak of als vurig paard.
Fijne zomer!

20140707-115549-42949907.jpg

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

2 gedachten over “Slak, verleidt ons!

 • Mijn geaardheid zorgt er met enige regelmaat voor dat mijn vurig paard op hol slaat. Ik raak snel entousiast, houd van ongeplande activiteiten en ben altijd bereid nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  Vanuit het universum werd ooit geregeld dat er iemand op mijn pad kwam die mij remt wanneer ik dreig door te slaan. Mijn vuur blust als het té hoog is opgelaaid.
  Daarentegen stook ik zijn vuurtje op wanneer hij dat niet voor elkaar krijgt.
  Waterman versus Leeuw…….Yin & Yang.
  Onverwacht kwam twee weken terug Slak mijn leven binnen geglibberd………ze leert me hoe ik alles in slow motion kan doen………dat ik écht alle tijd van de wereld heb zodat ik mijn pas kan vertragen.
  Ik kreeg van Slak een oefening in geduld en nu ik dat heb aanvaard kom ik iedere dag weer een stapje verder……….ik drink het leven met volle teugen en Slak leert me om me daar niet in te verslikken.
  Jij ook een fijne zomer Hillie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *