Sterrenbeelden in samenhang: je levens-missie in beeld

In mijn theater werk ik vanuit meerdere bronnen en zo ook graag met de oude Griekse wijsheid van numerologie en astrologie. In het event Sterrenstof gebruik ik astrologische opstellingen om zo de kracht van opstellingen en astrologie te bundelen. Het onderstaande verhaal geeft prachtig de essentie van elk sterrenbeeld weer, in samenhang met de eenheid. Herken jij jouw missie, jouw plek in het totaal en ben je er blij mee?

En het was ochtend toen God voor zijn 12 kinderen stond en in elk van hen de kiem legde voor het menselijk leven.
Een voor een deed elk van hen een stap naar voren om zijn toegewezen gave in ontvangst te nemen.

Ken je persoonlijke gave en missie

Aan jou Ram, geef ik als eerste mijn zaad, opdat jij de eer krijgt het te planten. Dat elk zaadje dat je plant zich in je hand tot een miljoen meer moge verveelvoudigen. Je zult geen tijd hebben om het zaad te zien opgroeien, want alles wat je plant schept meer dat geplant moet worden. Je zult de eerste zijn die de bodem van de menselijke geest doordringt met mijn idee. Maar het is niet jouw taak de idee te voeden of in twijfel te trekken. Jouw leven betekent actie en de enige actie die ik jou toeschrijf is te beginnen de mensen bewust te maken van mijn schepping. Voor je goede werk geef ik je de deugd van eigenwaarde. Kalm stapte de ram naar zijn plaats.

Aan jou Stier geef ik de kracht om vanuit het zaad de materie te vormen. Jouw taak is groots en vereist geduld, omdat je alles moet afmaken waaraan je begonnen bent anders zullen de zaden verloren gaan door de wind. Je zult niet halverwege twijfelen of van gedachte veranderen, nog van anderen afhankelijk zijn bij wat ik je vraag te doen. Hiervoor geef ik je de gave van kracht. Gebruik hem verstandig. En de stier stapte terug naar zijn plaats.

Aan jou Tweelingen, geef ik vragen zonder antwoorden, zodat je iedereen begrip kunt bijbrengen voor wat de mens om zich heen ziet. Je zult nooit weten waarom men spreekt of luistert, maar in je speurtocht naar het antwoord zul je mijn geschenk van kennis vinden. En de tweelingen stapte terug naar zijn plaats.

Aan jou Kreeft, schrijf ik de taak toe de mens te onderwijzen in zijn gevoelens. Mijn idee voor jou is om hen te laten lachen en huilen zodat alles wat ze zien en denken volheid van binnen brengt. Hiervoor geef ik je de gave van de familie, opdat je volheid zich moge vermenigvuldigen. En de kreeft stapte terug naar zijn plaats.

Aan jou Leeuw, geef ik de taak om mijn schepping in al haar glans aan de wereld te laten zien. Maar je moet oppassen niet trots te zijn en je altijd te herinneren dat het mijn schepping was en niet de jouwe. Want wanneer je dat vergeet zal men je verachten. Er ligt veel vreugde in de taak die ik je geef wanneer je die goed vervult. Hiervoor zal je de gave van eer ontvangen.

Aan jou Maagd, vraag ik alles wat de mens met mijn schepping heeft gedaan, te onderzoeken. Je zult zijn wegen scherp in de gaten moeten houden en hem aan zijn vergissingen herinneren opdat mijn schepping door jou geperfectioneerd moge worden. Om dat te kunnen doen geef ik je de gave van puurheid van gedachten. En de maagd stapte terug naar zijn plaats.

Aan jou Weegschaal, geef ik de opdracht om te dienen, opdat de mens zijn verplichtingen tegenover anderen in gedachten houdt. Dat hij moge leren samenwerken en de andere kant van zijn handelingen moge leren zien. Dat zal je overal brengen waar disharmonie is, en voor je inspanningen zal ik je de gave der liefde geven. En de weegschaal stapte terug naar zijn plaats.

Aan jou Schorpioen, geef ik een heel moeilijke taak. Je hebt de gave om te weten wat men denkt, maar ik verbied je te spreken over wat je leert. Vaak zal datgene wat je ziet je verdriet doen, en door die pijn zal je je van mij afkeren en vergeten dat niet ik, maar de verkrachting van mijn idee jouw pijn veroorzaakt. Je zult zoveel zien van de mens dat je hem gaat beschouwen als een dier, en je zult zo worstelen met ‘s mensen dierlijke instincten binnen jezelf dat je de draad kwijtraakt, maar wanneer je tenslotte weer naar mij terugkeert heb ik de verheven gave van vastberadenheid voor je. En de schorpioen stapte terug.

Boogschutter, jou vraag ik de mensen te laten lachen want temidden van hun wanbegrip voor mijn idee worden ze bitter. Door middel van lachen zal je de mensen hoop geven, en door de hoop zullen ze weer naar mij opzien. Je zult vele levens beroeren, al is het maar voor een enkel moment, en je zult de rusteloosheid in elk leven dat je beroert kennen. Aan jou boogschutter geef ik de gave van oneindige overvloed, opdat je bereik groot genoeg is om elke donkere hoek te verlichten. En de boogschutter stapte terug naar zijn plaats.

Van jou Steenbok, vraag ik zware hoofdarbeid, opdat je de mens moge leren werken. Je taak is niet eenvoudig, want je zult al ‘s mensen arbeid op je schouders voelen, maar voor het juk van je lasten heb ik de verantwoordelijkheid in jouw handen gelegd. En de steenbok stapte terug naar zijn plaats.

Aan jou Waterman, geef ik het concept van de toekomst, opdat de mens andere mogelijkheden moge zien. Je zult de pijn van de eenzaamheid dragen, want ik zal je niet toestaan mijn liefde te verpersoonlijken. Maar om de mens te kunnen ombuigen in de richting van nieuwe mogelijkheden geef ik je de gave van vrijheid, opdat je in vrijheid door kunt gaan de mensheid te dienen wanneer dat nodig is. En de waterman stapte terug naar zijn plaats.

Aan jou Vissen geef ik de allermoeilijkste taak. Jou vraag ik om alle zorgen van de mensen te verzamelen en die aan mij terug te geven. Jouw tranen zullen tenslotte de mijne zijn. De zorgen die je zult absorberen zijn het gevolg van het feit dat de mensheid mijn idee niet begrijpt, maar jij zult de mens deemoed schenken, opdat hij het opnieuw moge proberen. Voor deze moeilijkste aller taken geef ik je de grootste aller gaven. Je zult de enige van mijn 12 kinderen zijn die mij begrijpt. Maar deze gave van begrip is alleen voor jou, vissen, want wanneer je het onder de mensen probeert te verspreiden, zullen ze niet luisteren. En de vissen stapte terug naar zijn plaats.

Toen zei God: Elk van jullie draagt een deel van mijn idee. Je moet niet de vergissing maken dat deel als mijn gehele idee te zien, noch wensen jouw deel met een ander te ruilen. Want elk van jullie is volmaakt, maar dat zal je pas weten als jullie alle twaalf één zijn geworden. Pas dan zal mijn totale idee voor jullie onthuld worden.
En de kinderen gingen heen, elk vastbesloten zijn taak zo goed mogelijk te vervullen om de gave te kunnen ontvangen. Maar geen van hen begreep zijn taak of zijn gave helemaal, en toen ze terugkwamen zei God verbaasd: Ieder van jullie gelooft dat de gaven van anderen beter zijn. Daarom zal ik je toestaan om te ruilen.

Op dat moment was ieder kind verrukt bij het zien van zoveel meer mogelijkheden binnen zijn opdracht. Maar God glimlachte en zei: Je zult nog vele keren bij mij terug keren en me vragen je opdracht te verlichten, en elke keer zal ik je wens inwilligen. Je zult door talloze incarnaties gaan voordat je de oorspronkelijke missie die ik je heb opgedragen, afgerond hebt. Ik zal je oneindig veel tijd geven om dat te doen, maar alleen als het volbracht is zal je bij mij komen.

20140808-104637-38797258.jpg<
Auteur mij onbekend.

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing over jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

9 gedachten over “Sterrenbeelden in samenhang: je levens-missie in beeld

 • 8 augustus 2014 om 11:25
  Permalink

  Wat een prachtig verhaal!! En óf ik me in mijn sterrenbeeld herken!! Ook de schaduwkant ervan.
  Door mijn enthousiasme maakte ik weleens de fout anderen te willen overtuigen van mijn standpunt.
  Gelukkig realiseerde ik me dat anderen niet zaten te wachten op de waarheid van zo’n arrogante wijsneus wat resulteerde in wederzijds respect.
  Mooi ook die reincarnatieuitleg ❤️

 • 8 augustus 2014 om 12:19
  Permalink

  Mooi hoe je de voor en achterkant van je vuur beschrijft, door de wrijving van de polariteit ontstaat jouw prachtige glans!

 • Pingback: Sterrenbeeld in samenhang

 • 9 augustus 2014 om 12:24
  Permalink

  Wat een bijzonder verhaal. Zo moet de wereld leven. Je uitdaging oppakken en tot een goed einde brengen. Samen.
  Mijn sterrenbeeld! Ik herken me er in. Ik herken me zo ik mijn werk doe. Maar ook in prive. Juist nu. Mu mijn zoon het moeilijk heeft en mijn steun en raad vraagt. Een mooie bevestiging.

 • 9 augustus 2014 om 13:02
  Permalink

  Wat fijn, dank je voor je reactie. Wens je alle goeds in je vaderschap juist nu!

 • 10 augustus 2014 om 05:39
  Permalink

  Ern mooi en duidelijk wat mn opdracht is/ik ben medicijnvrouw en weet veel van de clannmoeders maar dit is een mooie aanvulling, mijn indiaanse zus is www. thangkalucia zij is een van mn zussen. er is ook nog kayia en jolanda. zij zijn ook heel bijzonder . dank voor de zielsopdracht.

 • 12 december 2018 om 22:14
  Permalink

  Ik weet dat dit verhaal klopt. Ik herken de eenzaamheid die ik soms voel, maar ben zeker
  toekomstgericht. Ik ben waterman met maan in steenbok. Ook het harde werken en me
  verantwoordelijk voelen daarbij klopt helemaal. Ook familieleden, collega,s,etc. ik herken
  daarin ook de eigenschappen van degenen met een bepaald horoscoop. Het is te toevallig
  allemaal als je er oog voor wilt hebben(en nee ik wil het niet zo zien, het is gewoon zo ben
  ik achter gekomen). Mensen die in de winter geboren zijn zijn vaak net zoals het seizoen is. Zij moeten juist de warmte opwekken bij henzelf. Het is nooit gezegd dat de echte astrologie niet zondig is. Dit hebben mensen verzonnen.

 • 12 december 2018 om 22:22
  Permalink

  Dankjewel Arjan, wat een interessante constatering dat je de seizoenen die jou onbekend zijn, ofwel de jou onbekende elementen hebt eigen te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *