Uncategorized

Naar de stembus, niemand die het echt weet

nederland kiest

Vandaag naar de stembus, niemand die het echt weet. Roeriger en met meer twijfel in ieders donder dan ooit. Ik stem op een ervaren partij, een prominent oudje dat binnenste buiten is gekeerd geweest en het klappen van de zweep kent. Vuile handen heeft gemaakt, daarvoor boete heeft gedaan en weer op is gestaan. Zoals het leven gaat als je het ten volle leeft, zoals ik het leven ken. Je schaduw onder ogen zien maakt wijs en gaat verder dan de charme van een prille puurheid.

Mijn stem gaat naar een partij met een goede leider op de voorplecht die wankel Nederland weer op koers kan krijgen, door charisma en eigentijds leiderschap vanuit eerlijke duurzame waarden. Mijn kijk op deze man. En ik gooi daarmee mijn roer van de laatste jaren om, een beetje met een bloedend hart want ik was jaren loyaal aan een vrouw die stond voor goed leiderschap en een programma dat mij echt aan het hart ging, maar zij is vertrokken.

Een ding is zeker, we zijn zelden zo bewust met ons keuzeproces bezig geweest, het heeft ons wezen geraakt en we vinden er wat van. Deze stembus heeft ons wezen geraakt en dat is de grootste winst. Succes met jouw keus!

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *