Uncategorized

80-jarige weigert griepspuit, ook ouderen twijfelen aan gezag

Na de val van politiek Nederland, corrupt geworden door allerlei persoonlijke partijpolitieke belangen zijn binnenkort ook de grotere organisaties op het gebied van Zorg, Welzijn en Gezondheid aan de beurt. De eerste signalen zijn volop tentoon gespreid. In alle lagen van de bevolking sijpelt het besef door dat we werden misbruikt, vaak welbewust zoals bv door de Farmacie. Mijn vader van 80, die eerder blind vertrouwde op eerlijke machtsvertegenwoordigers is om! Hij geloofde lang in een bestel waarin het gezag zich van hun taak kweet, met het algemeen belang als leidraad en hij weet nu beter! Mijn hoogbejaarde vader neemt geen griepspuit dit jaar omdat hij de zak van de farmacie niet blieft te spekken.

En geloof me…cosmetica helpt niet. Alle keren dat we tevergeefs wijn in oude zakken lieten doen, is het nu de tijd aan wezenlijke verandering. Dat is een mooi bijprodukt van onze mondiale crisis. We zullen weer puur naar de basis mogen gaan, zodat we weer weten waar het over gaat. Alle bestuurs- en managementlagen die afstand creeren tussen cosument en product, staan ter discussie.

Het is tijd om anders naar commercie te kijken. Trendspotters hebben het Nieuwe Werken als belangrijke kiem van verandering gespot op weg naar een nieuwe eerlijker samenleving. Het bange dat we van onze ouders meekregen als midden- en oudere generatie mag afgeschud. Jongeren weten het al, menigeen start naast zijn studie reeds zijn eigen bedrijf. Alle mensen die dit nog steeds vanuit oude argwaan bekijken roep ik op de schellen van de ogen te doen. Deze crisis vraagt van allen beweging.

Het is tijd om open kaart te spelen, voor alles en iedereen. Niet bang in een hoekje wachten tot de bui overgaat, nee die bui maakt ons allen nat. De sociale media helpen een handje, alle info is toegankelijk en wordt verspreid. Je hoeft niet goed te zijn in het schriftelijk woord, je kunt je steun aan de nieuwe eerlijke samenleving kenbaar maken door info te delen en info te liken. Kleur bekennen…easy!

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *