Aan tafel voor succes in 2015!

Geweest en zo succesvol dat Marjan en ik broeden op een vergelijkbaar event. Houd ons in de peiling!

Aan tafel met disgenoten die hetzelfde willen als jij: een succesvol 2015! Shoot voor de moon en ga voor een stralend resultaat waarin jij met hart en ziel je kwaliteiten neerzet. Wat wil je aan het eind van 2015 gerealiseerd hebben, en hoe ga je dit doen. Twaalf weten meer dan een, aan tafel eten we, delen onze ervaringen en netwerken.Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Tussen de vier gangen verbinden en concretiseren we onze focus met beproefde werkvormen. We zorgen voor een bont en veelzijdig gezelschap met andere kijk! Welkom op zaterdag 24 januari van 17.00 tot 21.30 uur in de Jan Lutmastraat 29 te Groningen.

Het menu en de avond zit v o l p i t!
1.We beginnen met verwarmend wortel-gembersoep en een slimme kennismakingsronde
2.Daarna om op scherp te staan huisgerookte makreel, met een pittige salade van oa pepers, limoen, grapefruit. En jouw verlangens op de rol, waar draait het om in je leven en wat weerhoudt je?
3.Het hoofdgerecht kabeljauw in ananas-koriander dressing, varkensvlees van Grasdierdorp in speciale marinade van karamel, of krokante tahoe in pittige soyasaus met salades en lontong. Deze smaaklawine laat een storm van verrassingen door je heen gaan, uit je comfortzone want als je deed wat je altijd deed…juist!
4.Het nagerecht blijft nog even een verrassing zoals ook nu het resultaat van jouw beleving. Volkomen verzadigd en tevreden sprankelt het na in lijf en gemoed, je leeft en weet je voorland. En je gaat het doen!

Deze investering in jouw succes bieden we je aan voor 65 euro excl. btw. Een boeiende avond, nieuwe contacten, heerlijk puur eten van Marjan Jager en professionele begeleiding van Hillie Schotanus. Tools, inspiratie en focus om 2015 tot een succesvol jaar te maken!

Vol is vol, dus geef je snel op.
Tot gauw,
Marjan Jager van De Keukenwagen
Hillie Schotanus van Theater van de Ziel

aan tafel voor succes in 2015

2 gedachten over “Aan tafel voor succes in 2015!

  • Wout de Moor

    Graag neem ik deel aan het heerlijke diner. Ben zelf toevallig druk doende een grasdier kippen bedrijf op te zetten bij de Biotoop in Haren. Hierover vertel ik graag meer bij de ontmoeting.

    Groet Wout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *