Het ritme van de 4 zielen

Vrouw, Man, de tijd is rijp om volledig in je kracht te gaan staan. Anna de Kuijer en Hillie Schotanus bundelen hun krachten in dit speciale vrijdag-avond-ritueel waarin het sjamanistisch levenswiel en systemische principes worden geintegreerd en je op 4 levels heling en inzicht ontvangt. We gebruiken de kracht van de stilte, de drum en de wijsheid die immer verschijnt daar waar de liefde stroomt.

We ontmoeten ons zelf in de velden van 4 samenhangende ziels-lagen die fijnzinnig afgestemd een heilig innerlijk verbond vormen:

1.de individuele ziel
2.de familie-ziel
3.de ziel van de gemeenschap
4.de universele ziel

 

12729133_952033081518416_4185413182156277463_nVROUW ik ben duizenden jaren afgeschilderd als vileine hoer omdat de man bang was en nog steeds is voor mijn onnoemelijke kracht, bang voor mijn wijsheid, bang voor mijn levenbarende kracht, bang voor mijn sensuele verleidingskunsten bang voor mijn furie én bang voor mijn vermogen om waarachtig lief te hebben. In kerk en moskee word ik kleingehouden, in heilige geschriften werd ik zwart gemaakt, in de economie ontmoet ik een glazen plafond, in de media ontmoet ik stereotype beelden
MAN ik ben duizenden jaren afgeschilderd als een moordzuchtige krijger omdat mannen elkaar opjutten in al hun ego-en prestatiegerichte daadkracht. We zijn bang voor elkaar, bang om onder te doen om de strijd te verliezen, om niet goed en sterk genoeg te zijn. In kerk en moskee moet ik mij groot houden, in heilige geschriften was ik schepper en vernietiger, in de economie moet ik telkens presteren, in de media moet ik stoer zijn, in het huiselijk leven moet ik trots, eer, status, geld en goed verdedigen
fragmenten uit het Verbond van Aart van Wijk

Inloop vanaf 19.15 uur, start 19.30- 22.00 uur
Plaats voor 44 zielen in de Kolibrie, Timpweg 3 te Groningen
Kosten 44 euro
Opgave per mail svp