Reis in de verborgen wereld- Leergang Persoonlijk Leiderschap

De leergang Persoonlijk Leiderschap biedt je een reis door de verborgen wereld met reisgenoten en een professioneel reisleider. De reis brengt je vrijheid en liefde voor jezelf.  In dit innerlijke landschap ontwikkel je identiteit, relaterend vermogen en je gaat stevig staan in je professie. Jij krijgt kleur, voelt je kracht en zelfvertrouwen en laat los wat niet meer past.  Jij met al je levenslust en kwaliteiten in volle kracht! We kijken naar “wat wil gezien/geleerd worden” Hoe neem jij persoonlijk leiderschap in je werk en relaties?  En hoe komen je kwaliteiten het best uit de verf? Waar past het en waar wrijft het. Leren van het verleden en leren van de toekomst maakt dat je in het heden effectief en bovenal met plezier leeft. Waar liggen jouw effectieve sleutels om jezelf blijmoedig in de wereld te zetten?

1255900061_4_wA-I

Jij vrijuit in volle kracht

In een gezonde omgeving weten mensen hun plek en zetten vanaf die plek hun macht in. Ze laten de gebieden waar ze geen invloed op kunnen uitoefenen, ongemoeid. Er is een gezonde afbakening en grenzen zijn helder en worden gerespecteerd. De focus op je persoonlijke en functionele taken is afgeleid van een groter geheel.
Waarden als betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en integriteit zijn van belang. Je neemt je ruimte om jezelf authentiek in te zetten en je te verbinden. Je neemt je verantwoordelijkheid voor jouw aandeel in conflicten. Jouw bijdrage in de balans tussen geven en nemen is volwassen. Jij krijgt zicht op de waarden die jou voeden, vind evenwicht in jouw persoonlijke dynamieken en thema’s en leert jezelf stevig authentiek en in respectvolle verbinding met je omgeving in te zetten. Dit alles maakt dat je persoonlijk leiderschap verwerft en jij vrijuit in jouw volle kracht komt.

Kleine groep

Op 7 dinsdagmiddagen ga je aan de slag in een kleine groep (max. 10 deelnemers), zodat persoonlijke aandacht gewaarborgd is. We wisselen systemische oefeningen af met opstellingen, sjamanistische rituelen en innerlijk kindwerk. Kunst en geleide meditaties zijn een toegangspoort tot diepere lagen, daarom werken we met gedichten en beelden.

Programma

Al je persoonlijke thema’s kunnen aan bod komen. De weerstand die je ervaart om te veranderen of om het anders te doen dan tot nog toe is niets anders dan je hoofd dat je in je standaardmodus wil houden. In onze reis nodig ik je uit om uit je comfortzone te stappen, want daar is waar de magie plaats vindt die jou tot leven brengt. Want als je deed wat je altijd deed…. krijg je wat je altijd kreeg. In deze innerlijke reis staan jouw hart en ziel centraal. Blessures krijgen kans te helen en oud ingeprent gedrag wordt overschreven door een nieuwe ervaring. Hernieuw jezelf door los te laten wat niet meer bij je past en maak ruimte voor wie je werkelijk bent. Het programma sluit af met een certificaat.

Deze thema’s komen aan bod:

 • portret van je familie, je eerste beweging en loyaliteit herkennen
 • Gezonde en verstrikkende relaties
 • Jij en je persoonlijke taak -hoe trotseer jij je valkuil
 • Jouw maatschappelijke taak -waartoe roept het leven jou
 • Jij in balans: Jij zoals je bedoeld bent met je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in evenwicht
 • weerstand, angst en woede transformeren naar hanteerbare vormen en de parels ontdekken
 • persoonlijke vragen

Praktische info

 1. start januari 2019.
 2. Data: 7 dinsdagmiddagen van 13.30 – 16.30 uur ( houd rekening met een uitloop tot uiterlijk 17.00 uur)
  data volgen in het najaar. Er is een intake om jouw thematiek en wensen helder te krijgen.
 3. Investering:  525 euro voorafgaand aan de eerste workshop ( of 5 termijnen van 115 euro)
 4. Locatie: De Kolibrie, Timpweg 3 Groningen (goede bereikbaarheid en gratis parkeren)
 5. Opgave: info@theatervandeziel.nl

                                                                                                                         

 

Reacties van cursisten:

“Toen mijn relatie werd verbroken, raakte ik mezelf kwijt. Mijn werk bleek mijn enige houvast en dankzij de leergang leerde ik mezelf beter kennen, kreeg ik woorden voor mijn behoeften. Leerde ik ook hoe ik ervoor kon gaan staan. Ik ervaar nu veel meer plezier in mijn leven en gek genoeg ook in mijn werk. Ik heb inderdaad weer leiderschap over mijn eigen leven!”

“Het was een aangenaam gezelschap en genoeg tijd…
We boren nu ook andere lagen aan, mijn man en ik…We staan nu naast elkaar.
Qua werk komt er veel mijn kanten op. Oude opdrachtgevers kloppen weer aan, nieuwe opdrachtgevers komen met nieuwe klussen. Inspirerende overleggen. Het stroomt. En ik mag ook achterover leunen.”

“De middagen bij jou deden me goed; geen tijd om te denken en veel tijd om te ervaren en te voelen. Prima. Ik heb ook zo genoten van je woorden; iedere zin probeerde ik te begrijpen. En het leek ook wel of alles wat je zei passend was voor iemand; ik vond dat heel apart om te ervaren en zal het samenzijn echt missen. “

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.