Training/opleiding

Op deze pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden, wil je een aanbieding op maat, voor een organisatie of een team, neem contact met me op. In overleg is er veel mogelijk. Klik in het uitklapmenu door voor meer info.

Theater van de Ziel is specialist in identiteit. Wie weet wie hij is, kleurt zijn eigen wereld en die van ons allen: ‘Zijn wie je bent’.

  1.  Reis in de verborgen wereld, de leergang Persoonlijk leiderschap betekent een intensieve boost om je identiteit, vermogen tot relateren en je plaats in de samenleving te bekrachtigen. We reizen door de maskers van Reich en onthullen de kwaliteiten en persoonlijke kracht.
  2. de Basisopleiding Familieopstellingen, wil je zielsdiep kijken en leren voelen? De principes van opstellen leren toepassen aan de hand van je eigen proces en dat van anderen? Mooi voor mensen die hun leven willen verriijken en voor professionals die met mensen werken. Voor teams is er een programma op maat.
  3. de opleiding voor professionals is er om de systemische blik eigen te maken en te leren opstellen. Veel praktijkervaring met proefpersonen en intervisie.