Teamtraining

Zin in het next level voor jouw team? Ik bied een boeiende teamtraining aan die werkt. We snijden deze samen op maat zodat elk teamlid in haar of zijn kracht komt te staan en jullie met elkaar een topteam vormen, dat elke situatie met plezier gedaan krijgt.

Training op maat

Je kunt als team kiezen uit diverse modules die gericht zijn op wat jullie nodig hebben:

  1. de missie van de organisatie en de teamdoelen afstemmen in relatie tot jullie klanten. Welke kwaliteit kun je brengen? Hoe houd je evenwicht tussen geven en nemen?
  2. Jullie team in balans, wie neemt welke natuurlijke rol en krijgt energie van welke taak? Hoe kun je iedereen plek geven en waardeer je ieder in die rol en talent? Wat doe je met de klussen die blijven liggen? Hoe verdeel je het pakket?
  3. Waar zit ieders persoonlijke talent en allergie? Van wie kun je leren?
  4. casuistiek, welke problemen vinden jullie lastig, welk klanten puzzelen je? Met een systemische blik (vanuit de kennis van familieopstellingen) kijk je in de onderstroom en zie je andere mogelijkheden.
Maak kennis met Stijn

Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek, kijk ik samen naar jullie vragen en maak ik een passende aanbieding. Bel of mail me en we maken een afspraak.