Je planetaire oorsprong op het podium

Alhoewel je levens op vele Planeten en in veel verschillende werkelijkheden kan hebben gehad – de eerste Planeet waarop je lichamelijke aanwezig was laat een blijvende indruk achter op je Ziel – en is je Planetaire Oorsprong. Voor de oktoberaanbieding van Theater van de Ziel gaan we op donderdagmiddag 9 oktober systemisch verbinding maken met je oorsprong.

Kom je van de Pleiaden, van Sirius of misschien wel van Andromeda?
Over iemands Zielenwezen kan veel geleerd worden door het vaststellen van de Planetaire Oorsprong. Inzicht in de kwaliteit die, vanuit de verschillende Planetaire Oorsprong, op aarde manifest kan zijn, kan erg behulpzaam zijn in het begrijpen van jezelf en anderen. Er waren twaalf oorspronkelijke Planeetgroepen of sterrenstelsels voor zielen om lichamelijke ervaring op te doen. De zielen die nu geinacarneerd rondlopen komen voornamelijk van 9 planeetstelsels. Wie je nu bent is een mengsel van “Waar je vandaan komt – wat het verleden en het heden je hebben gebracht en waar je hierna heen wil gaan”.

Via deze link: je planetaire oorsprong Kun je kijken welke planeet het beste bij jou past. Op het podium gaan we ervaren waar jouw verbinding ligt.

Kosten 25 euro
tijd van 13.30 tot 16.30 uur

Andromeda-Messier-500

Bron:” het boek “Where Are You Really From?” copyright 1996 Jo Amidon with The Teachers of The Universal MInd

5 gedachten over “Je planetaire oorsprong op het podium

  • Wat mooi, hier wil ik zeker bij zijn!
    Miriam

  • Leuk Miriam, ik heb hier ook heel veel zin in! Benieuwd wat het podium voor ons in petto heeft. Ik verheug me op de Pleiaden en Andromeda en en ….

  • Dit lijkt me heel fijn om te doen…ik ben er ook bij 🙂

  • wat een ontzettend leuk idee!

    Hartegroet,
    Gordon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *