Ontwikkelgroep

De ontwikkelgroep biedt aan een vaste kern van mensen de ruimte om persoonlijke vragen en thema’s uit te werken. De groep is geschikt voor mensen met (enige) ervaring in het opstellingswerk en/of voor mensen die hun persoonlijke ontwikkeling ter harte nemen en open staan voor beweging.

Ontwikkelen is het afwikkelen van wikkels, het je ontdoen van ingewikkeldheden. Vrijmaken, worden wie je bent…

We komen 6 keer in het jaar bijeen en we werken met wat zich aan vragen en groeistof aandient. Stijn zet al haar creativiteit en kunde in en laat je kennismaken met nieuwe wegen en wijsheid. Zo blijf je je ontwikkelen in een vertrouwde omgeving.

De groep is minimaal 6 deelnemers groot en er zijn 2 instroommomenten, nl. in september en in januari. Je verbind je voor 3 of 6 keer in het jaar.

Voor 3 keer betaal je 150 euro en voor 6 keer 275 euro (incl btw voor particulieren en excl btw voor zzp-ers/ ondernemers/ als je bedrijf betaalt).

Wanneer en waar :

Speelveld: de zaal De Vrije Ruimte ( voorheen de Kolibrie genaamd) aan de Timpweg 3 in Groningen. Op de laatste woensdagmiddag van de maanden september, oktober, november, januari, februari en maart. Tijd: 13.30-16.30uur. Reserveer dus: 25/9, 30/9, 27/9, 29/1, 26/2, 30/3

worden wie je bent