Ondernemerslatijn

Wind in de Zeilen voor je onderneming

Eendaags programma 

Wind in de Zeilen is een eendaags programma voor ondernemers die met hun bedrijf voorwaarts willen. Ben je ondernemer met hart en ziel en heb je zin in inspiratie en om voorwaartse beweging te realiseren? Leer op deze eendaagse bootcamp de taal van ondernemers en zet je zeilen naar jouw succesvolle wind. Je weet wat je wilt en kunt, dus je horizon klopt. Hoe zorg je ervoor dat je schip op koers komt en de juiste vaarroute kiest? Hoe stappen jouw klanten aan boord en krijg je blije passagiers?

Succes voor jouw zaak #win

Realiseer in 4 stappen je idealen met succes. In deze boost voor jouw Zaak gaan we samen met andere ondernemers werken aan de realisatie van jouw zakelijke doelen. Hoe kun jij met jouw kwaliteiten je werkelijke gezicht laten zien? Je kijkt naar de dynamieken die jou hierin behulpzaam zijn en pakt de beweging die het verschil maakt.
Waar ligt jouw horizon en met welke missie koers jij. Hoe helder is het water waarin jij koerst, waar liggen mijnvelden en waar wappert het rijpe koren. Waar heb je te laveren en waar ga je voor de wind? Je krijgt grip op jouw onderneming en je leiderschap in een stroom van overvloed.

Wanneer:  30 augustus 2019

Investering: 175 euro excl BTW

 

voorwaarts Ondernemerslatijn

Karlien Meijer, creatieve innovator en zzp-er: In mei heb ik de workshop Ondernemerslatijn gevolgd bij Stijn. De combinatie van numerologie en systemisch werk, specifiek gericht op ondernemen werkt krachtig om mijn koers te bepalen. Om te ontdekken wie ik ben en welke weg ik te gaan heb. Een aanrader als je een start of verdieping wilt maken met ondernemen!

Johan Slagter, human resource manager bij Campina:
“ Volgde de training “Ondernemerslatijn-Wind in de Zeilen” hetgeen me de richting gaf om tot besluiten te komen en richting te voelen vanuit mezelf in een periode waarin ik me orienteerde op mijn werkzame leven…Stijn kan als geen ander de balans vinden tussen zakelijk en persoonlijk, tussen leiding nemen en de leiding bij de deelnemer laten…integer, liefdevol en in contact begeleidde ze de groep naar individuele helderheid, waarbij de groepsdynamiek niet uit het oog werd verloren… de training is een aanrader om de zeilen bij te zetten, in een veilige haven aan te leggen of de boot te creeren…weet je gesteund door een ervaren stuurvrouw”


			

2 gedachten over “Ondernemerslatijn

 • 25 maart 2019 om 18:03
  Permalink

  Dag Stijn
  Graag geef ik mij op voor de workshop Ondernemerslatijn op 30 april. Ik zie graag een bevestiging!

  Hartelijke groet
  Karlien Meijer

 • 25 maart 2019 om 19:11
  Permalink

  Dag Karlien, ik bevestig je per mail maar heet je nu alvast hier welkom voor Ondernemerslatijn op 30/4, ik verheug me op je komst! Hartelijke groet ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *