Maak kennis met de fluisteringen van je Ziel

Luister, je ziel fluistert. Elke levensvraag is welkom op ons podium. Wie vraagt zal met het antwoord mogen leven, vaak laat het veld wat anders gezien dan gedacht. Juist dat maakt opstellingen zo boeiend en rijk. De ziel fluistert vanuit een andere laag.
Welkom, ook als je nog niet bekend bent met opstellingen, iedereen die zijn hart openzet, mag meedoen.

Op 27 augustus van 19.00 tot 20.30 uur in de van Goghstraat 10 Groningen is er een demo en informatie over wat er in dit theater mogelijk is. Ook over de leergang Persoonlijk leiderschap die in het najaar start en je leert je ziel te verstaan en trouw te zijn aan diens fluisteringen.
Mail je komst naar theatervandeziel@gmail.com

Luister…..je ziel fluistert

In een (familie)opstelling wordt een vraag of situatie verbeeld in de ruimte. Deelnemers worden gevraagd om een deel of iemand te representeren en zij krijgen vervolgens gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen die een diepere werkelijkheid aan het licht brengen. Vervolgens ontstaat er een natuurlijke beweging naar heelwording waarbij alles en iedereen plek krijgt in een gezonde orde en balans. Met vrijheid en liefde als resultaat.

Theater van de Ziel werkt veelal met opstellingen omdat het een pure manier van werken is die zonder omhaal vanuit liefde bij de kern komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *