Hoe kan ik beter van je houden

Een driedaagse om je relatie te verdiepen

Hoe kan ik beter van je houden is de titel van deze driedaagse ter verdieping van je relatie. In een relatie draait het om diepe behoefte aan iemand op wie we kunnen vertrouwen en kunnen rekenen, een geliefde die een betrouwbare emotionele verbinding en troost kan bieden. Een gevoel van veilige verbinding tussen liefdespartners is het geheim van een liefdevolle relatie en betekent een bron van kracht voor beiden. Zo’n liefde blijkt geen vanzelfsprekendheid tussen partners, doordat verwachtingen en behoeften vaak niet worden uitgesproken en zo de stroom van liefde doet haperen. 

In deze driedaagse ontwikkel je bewustzijn op deze liefdesthema’s en leer je elkaars lichaamstaal beter verstaan, zodat je nog beter van elkaar kunt houden. Vaak zijn we ons er niet van bewust dat oude gezinspatronen onze partnerkeuze en gedrag bepalen en deze patronen zijn vaak beperkend voor de liefdesrelatie. Je leert je persoonlijke valkuilen en dynamieken kennen en keuzes te maken die jullie liefde dient.

Thema’s die aan de orde komen:

  1. hechting en binding
  2. intimiteit en seksualiteit
  3. mannelijkheid en vrouwelijkheid en de verbinding
  4. lichaamstaal
  5. verlangens, verwachtingen, behoeften en valkuilen
  6. persoonlijk systeemwerk

Na deze 3-daagse ben je in staat om dichter bij jezelf te blijven, te communiceren over je behoeften in de relatie en weet je hoe je oude patronen kunt loslaten. Je kunt kiezen voor gedrag en een houding waarbij jij en je partner tot bloei komen.

Hoe kan ik beter van je houden

Trainers zijn Bernhard van Loon,  shiatsutherapeut en kunstenaar en Stijn Schotanus, systeemopsteller en trainer op identiteitsnivo. Zij zijn ook in de liefde partners.

Praktische info:

Data: 1, 2 en 3 november 2019, een weekend dat start op vrijdagmorgen 10.00 uur en eindigt zondagmiddag om 16.00 uur. Er is geen avondprogramma.

Plaats: Praktijkruimte aan de Dorpstraat 17 in Zuidlaarderveen in Drenthe

Investering: 350 euro pp (incl. 3 lunches, koffie thee)

Aanmelding/ meer info: bernhardvanloon@online.nl / 0652100525 of Stijn: theatervandeziel@gmail.com/ 0650687622J

En neem me mee om mij
want ik wil dichter op je geur
dichter aan je huid diep
in de schaduw van je lijf
gelukkig zijn

Bernhard van Loon