Godinnen stralen in jou, vrouw van nu!

Theater van de Ziel biedt podium aan: Griekse Godinnen in iedere vrouw naar de psychologie van Bolen. Laat je godinnen stralen ook in deze tijd: Vrouw van NU!

Vrouwelijke energie, wordt de vrouw die je bent

Deze krachtige dag om je te laven aan de vrouwelijke energie van archetypen uit de Griekse mythologie. Word je bewust van zielsdelen die geleefd willen worden, geef ze de ruimte en de stem die ze verdienen, opdat jij wordt wie jij in wezen bent.

TR_Aphrodite_1_110708 (1) Aphrodite in haar Venusschelp

Artemis, Athena en Hestia

Is jouw Artemis volop aanwezig met haar doelgerichte wijsheid? Hoe rust de uil van Athena op jouw schouder? Of is Hestia de energie waar je met rituelen en rust tot je authentieke kern komt?
En de liefdeskracht van de veelbezongen magische Aprodite, werkt zij al voor je? Laat de liefde uit haar schulp kruipen, gelijk Venus uit de schelp rees bij aankomst in Griekenland.

7 Griekse Godinnen

Wat krijg je: Kennis van de 7 Griekse godinnen en proeven van de wijsheden die elke godin brengt. De herkenning van de godinnen die voor jou belangrijk zijn en de communicatie onderling bij voor jou belangrijke thema’s als je moederschap, relatie of carriere. We werken met de kracht van deze godinnen, voice dialogue en familie-opstellingen.
En om stevig op aarde te blijven is er een eerlijke dis : een lekker soepje en een lichte salade met broodjes. tussendoor lekkernijen en natuurlijk chocola!

Plaats voor 8 godinnen bij Theater van de Ziel in Groningen
Kosten: 125 euro

10/11 van 10.00 tot 16.30 uur

Opgave per mail: theatervandeziel@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *