Sterrenstof op Schiermonnikoog

Astrologische opstellingen met Shiatsu van 20 – 24 mei 2019

Dit programma met astrologische opstellingen plus brengt je een prachtige belevenis: Ontmoet op Schiermonnikoog jouw zon, maan, ascendant, ziel en levenslot. Je krijgt op een intense manier zicht op jouw identiteit, blinde vlekken en levensweg en zo de sleutel naar transformatie. Tel de kracht van opstellingen, astrologie en shiatsu bij elkaar op en je hebt de poort naar een machtige bron van inzicht en heelwording. Een midweek Sterrenstof met Bernhard en Stijn op het mooie Schiermonnikoog. Zodra de boot afvaart zit je in de magie!

Hoe werken astrologische opstellingen in Sterrenstof?

In de astrologische opstellingen kiest een vraagsteller andere deelnemers uit de groep die planeten of andere bronnen mogen verbeelden (representanten) en deze ontmoeten elkaar in onze werkruimte. Zo worden dynamieken zichtbaar, krijgen stem en kunnen op elkaar reageren.Vanzelf wordt zichtbaar waar spanning zit, maar ook welke harmonische energieën er aanwezig zijn. Vaak kom je bij verborgen krachten die te weinig aandacht hebben gekregen. Er wordt zo een nieuwe balans gevonden waardoor rust, vrede en liefde gaat stromen.

Schiermonnikoog biedt een heerlijke omlijsting voor ons programma. We verblijven in It Aude Kolonyhûs nabij strand en zee, waar we een ruime lichte werkruimte met balkon hebben, een aparte eetruimte, 2 keuken en ruime eenpersoonskamers ter overnachting.

Wat doet Shiatsu in Sterrenstof?

Shiatsu bekrachtigt het effect van de opstellingen. Een persoonlijke shiatsu-behandeling balanceert en versterkt je lichaamsenergie door blokkades te laten smelten en de inzichten uit de opstellingen

in het energielichaam te verankeren. Je voelt je erna licht, opgeruimd, liefdevol en in contact.

Vragen die aan bod kunnen komen:

  • Hoe kom ik meer in mijn kracht
  • Waardoor loop ik steeds tegen hetzelfde aan in mijn werk en/of relaties
  • Ik zou beter mijn grenzen willen aangeven
  • Waar ligt mijn passie?
  • Wat heb ik nodig om mijn zon / ziel te laten stralen ?

Het programma:

Elke dag krijgt de kleur van een element: vuur, aarde, lucht en water.
We starten de dag mindfull met een meditatie en vervolgens is er een aantrekkelijk programma waarin systemische oefeningen en lichaamswerk rondom de sterren elkaar afwisselen met persoonlijke astrologische opstellingen.Je kunt gericht op jouw persoonlijke thematiek een shiatsu-treatment (bij de prijs inbegrepen) krijgen

Iedere dag programma van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag ronden we af  om 15.00 uur. De heerlijke biologische lunch is inbegrepen.

Praktisch

  1. Er is plaats voor max 10 sterren, we spelen in een kleine groep zodat je volop in het licht komt.
  2. Ter voorbereiding krijg je een horoscooptekening en een duiding van de hoofdzaken uit jouw persoonlijke astrologie. In de astrologische opstellingen vormt dit het uitgangspunt naast wat jij graag belicht wil zien. Hiervoor hebben we je exacte geboortedatum en -moment nodig.
  3. Trainers zijn Bernhard van Loon, shiatsu-therapeut en kunstenaar en Stijn Schotanus, systeemopsteller en trainer op identiteitsnivo
  4. Investering: 575 euro (voor zzp-ers excl btw) incl. verblijf in 1 (of 2-) persoonskamer met keukenfaciliteiten en koffie,thee en lunch. De overnachtingen en de lunch zijn bij de prijs inbegrepen en ontbijt en dinner regel je passend voor jezelf of samen met je groepsgenoten.

Meedoen? Leuk! Geef je op per mail: theatervandeziel@gmail.com

De aarde ademt

dat de aarde windstil -vlak onderhuids-
in licht rillen en beven: het bijna
onzichtbare adem in adem uit.

dat de aarde ademe
dat de aarde, bijna zonder geluid
licht inademt door haar huid

dat jij, dat ik, dat wij dat zien
maanreizigers zijn wij op goed geluk.

Bernhard van Loon