Familie Opstellingenpersoonlijk leiderschap

Heksen

‘Wat heb je nou gedaan?’ schrok mijn oom bij het zien van zijn vrouw met eigenhandig roodgeverfde haren en ‘je was zo mooi’ verzuchtte hij. ‘Zeg dat dan wat vaker’ snikte zij. Ik heb goede herinneringen aan deze tante van wie ik samen met mijn nichtje naailes kreeg en met wie ik diverse levensliederen met ellenlange coupletten leerde zoals bv Johanna Johanna, meisje van halve dagen. Alle kollen hebben rood haar, maar niet heus. Mijn laatste lichting heksen is blond of grijs of blondgeverfd grijs.

Vorige week sloot ik de cursus Familieopstellingen af met een laatste meeting en de evaluatie en de prijsuitreiking van de certificaten. Ik geef deze cursus sinds het ontstaan van Theater van de Ziel en het gaat mee met de tijd en mijn eigen ontwikkeling uiteraard. Opstellen op de automatische piloot dat gaat niet. Meer en meer spelen we samen met het veld, met het stille maar vaak ook hilarische midden. Als je met elkaar een kring maakt voor meerdere maanden en je ziet elkaar ten diepste, dan gebeurt er wat. Dat is pure magie. een en een kan drie worden maar als er 6 eentjes samenspannen, nou dat is toveren. Echte hekserij! De laatste opstellingen waarin ieder een beeld van haar toekomst kreeg op het podium…Wat gaat het snel riep ik uit! Toekomst liet het huidige zelf samensmelten en er ontstond een stante pede upgrade. Wat een mooie bekrachtiging van deze heksenkring.

En we deelden bij het einde mooie superlatieven. Dankjewel voor je veilige basis waarin ik kon gedijen, kreeg ik in mijn schoot geworpen. En iedereen bedankte ook elkaar voor het delen van elkaars intimiteiten, wat is dat toch ook een geschenk!.

‘En nu meters maken’ riep ik bij het afscheid. Het lef hebben om te doen, jezelf opnieuw uit te vinden en je te verbinden met je clienten en al je lieven en alle mensen van betekenis op je pad. Daaag meiden, heksen, magische ladies!

Liefs van Stijn

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *