nieuws

Nieuwe fluisteringen

Ze was een stiekeme rookster en schaamde zich er diep voor. Een destructieve gewoonte die ze mee had genomen van thuis, een onbewuste loyaliteit aan haar vader. De nestgeur van thuis was onveilig, ze was verwekt, geboren en vervolgens verwaarloosd. De vlucht naar de hemel kende ze goed. Het op aarde komen ging met een sigaret, de slierten rook verbonden aan thuis, dat geen thuis was. Ze nam heel bewust afscheid van haar nestgeur om bevrijd de deur uit te gaan. #zielsfluisteringen
uit coachingstraject met tafelopstellingen
Vorige jaar had haar puberzoon een einde aan zijn leven gemaakt. Had ze niet aan zien komen. Een scheur in haar hart en in dat eerste jaar na zijn daad was haar chaos te groot om er voor haar dochter te zijn. Ze voelde zich aan alle kanten te kort schieten. Uit liefde voor haar dochter mocht zij beslissen over het nieuwe huis, terwijl moeder er zelf niet blij mee was. Te groot voor de dochter. In een tafelopstelling werd dit helder en kon moeder haar plek weer innemen. Op de eerste plaats moest moeder zich geborgen weten, dan kon de dochter zich vanzelf bedden. En samen met haar later haar kamer inrichten. En wellicht ook meer ruimte nemen voor haar verdriet over het verlies van haar broer. #Zielsfluisteringen
Zwaan is trouw aan zichzelf en de ander
Het stel had al heel wat doorstaan samen. Zijn chronische ziekte bracht steeds meer beperkingen. Zij kreeg een andere man, iemand met wie zij niet meer zoals vroeger, kon praten. Toen de ziel van hun relatie plek kreeg, herleefde hun liefde voor elkaar weer, konden zij elkaar diep in de ogen zien. Ontroerend schoon. #zielsfluisteringen

In het maandelijkse open podium voor zielsfluisteringen kun je terecht met je levensvraag. In de systeemopstellingen kijken we zowel naar de geschiedenis van de familie of organisatie als naar de innerlijke processen die een rol spelen. Ook representanten kunnen bij deze fluisteringen hun hart ophalen. Ze gaan vervuld en vaak ook zelf met nieuwe inzichten naar huis. Deze fluisteringen zijn een greep uit een extra ingelast podium en uit een individueel coachingsgesprek met tafelopstellingen. Wil je weten wanneer de volgende fluisteringen zijn? Klik hier: Zielsfluisteringen in Groningen

 

 

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *