Familie OpstellingenLevenslessensystemisch

Wat betekenen jouw ouders?

Ouders zijn cruciaal in het leven van kinderen maar ook als volwassene heb je met de grondtonen die zij je hebben gebracht van doen. Ken je je ouders, ken je jezelf. Het beeld van je vader en moeder is gerelateerd aan de mate van succes en liefde die je in je leven ontvangt.

Moederbeeld

Jouw moederbeeld geeft aan wat het vrouwelijke voor je betekent: voor een vrouw gaat het om hoe je jezelf ervaart als vrouw en hoe je andere vrouwen ervaart. Voor een man kleurt zijn moederbeeld de wijze waarop hij zich verhoudt tot vrouwen en hoe zijn zachtere eigenschappen zijn aangelegd. Het is het beeld van je eigen “moederlijke” eigenschappen:

•vermogen jezelf en anderen te koesteren en te verzorgen

succes en liefde laten stromen
Succes en liefde relateren aan moeder- en vaderbeeld.

•gevoel van veiligheid en vertrouwen dat het leven in wezen goed is

•je vermogen mee te stromen met de tijd en de omstandigheden

•het vermogen om instinctief te weten wanneer je moet wachten

•je vermogen om met wijsheid de situaties te aanvaarden die het leven je aanreikt.

Vaderbeeld

De vader staat symbool voor wat het mannelijke voor je vertegenwoordigt, want hij was de eerste man in je leven. Daarom oefent hij onbewust een grote invloed uit, niet alleen op wat je zoekt in mannelijke partners en op de manier waarop je omgaat met mannen in het algemeen, maar ook op de manier waarop je de mannelijke of ambitieuze kant van je eigen persoonlijkheid vormgeeft. Ook is het een beeld van je eigen innerlijke vader-eigenschappen:

•hoe je je leven ordent en structureert

•je jouw doelstellingen ziet en verwezenlijkt

•Op welke wijze je je wil naar buiten brengt en richting geeft

•hoe je je ethische normen en idealen formuleert.

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *