leiderschapLevenslessen

Loslaten, een levenslang proces

Loslaten begint vanaf je geboorte. Gisteravond zag ik in goed gezelschap de film ‘Still Alice’. Een zeer intelligente vrouw die op haar 50-ste Alzheimer krijgt en in rap tempo haar geheugen verliest. Indrukwekkend hoe deze vrouw vanuit helder bewustzijn haar toekomst, waarin ze die tegenwoordigheid van geest kwijt zal zijn, probeert te sturen.

Het is een mentale vrouw die in haar vroege jeugd haar moeder en zus is verloren en het lijkt erop dat zij deze ervaringen tegen wil en dank heeft te doorleven. Hans Stolp ziet dementie als een mechanisme van de ziel om ervaringen die nog niet verwerkt zijn, alsnog te doorleven.

Loslaten is een natuurlijk levenslang proces met de dood als ultieme vorm. Een proces dat niet kado wordt gegeven, het is voor vrijwel iedereen een klus om U tegen te zeggen.

 

IMG_4409

 

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *