Levenslessen

Gisteren zwoof ze!

1505606_1044777888883882_4004254771529444457_n
Geld maakt niet gelukkig

Wakkermakend bruin

‘Weet u ook waar u uw bankpas kwijtraakte’, vraagt de mevrouw die mijn pas zojuist blokkeerde. Zeker, vertel ik. Gisteren ‘zwoof’ ze nog….Gistermorgen vertrok ik met Janet, veel te vroeg voor een zaterdag, naar Culemborg voor onze ontmoeting met Bewust Nederland en ik tankte mijn bolide vol bij het sinds kort, onbemande station om de hoek. Janet schonk ondertussen uit de thermo een bakje wakkermakend bruin voor ons in. Al keuvelend zetten wij onze reis voort en omhoog stijgend op het viaduct zag ik in mijn achteruitkijkspiegel iets vreemds vliegen. En stante pe werd ik mij bewust dat dat mijn portemonaie was die hoog in de lucht zwoof met eromheen een sierlijk wolkje aan inhoud. Op het dak laten liggen van d’auto! Fiew….wat een gezellig begin van de dag!

Stormrondje

Een stormrondje terug, de nood-verlichting knipperend aan waar het kleinnood ongeveer kon liggen en langzaam rijdend de weg af speurend, terwijl het andere verkeer ons keurig omzeilde. En ja hoor, daar lag de schat geduldig tegen de vangrail, waar Janet het mooi vandaan viste. Opgelucht vervolgden wij onze weg. En het wolkje bleek later mijn kleingeld, bankpassen en ov-kaart te zijn en zij zijn van de lucht gebleven.

Dient geld ons?

Geld maakt niet gelukkig wordt er gezegd, wat waar is. Toch heeft geld voor een systeem gezorgd dat ons niet dient. Economie en geld zijn machtsmiddelen geworden waar slechts een handjevol mensen van profiteren. Hoogste tijd dat het geld neer dwarrelt ten gunste van ons allen en op een eerlijke manier verdeeld wordt. Dat onderwijs en welzijn en zorg weer van ons allen wordt.

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *