Familie OpstellingenLevenslessen

Levenslang verdwaald

Moeder was levenslang verdwaald

Vanmiddag werd een dochter vrijgemaakt van het verdriet van haar moeder. Moeder was levenslang verdwaald geraakt in haar identiteit, ze werd substituut van een overleden zusje, droeg zelfs haar naam. In de verwarring over wie zij was, kon zij amper het moederschap dragen over de kinderen die zij kreeg. Haar loyaliteit lag elders, bij het zusje dat niet meer leefde, ook al was dat op een onbewust niveau.

Familieopstelling

In de opstelling ontstond bewustzijn en konden de verstrengelde banden ontward worden. Zo kon moeder verantwoordelijkheid nemen voor haar verdriet dat tot dan gedragen werd door een van haar dochters.

Parel in de oester

verdwaald

Een afwezige moeder nam alsnog haar eigen leven en nu kan ook dochter haar eigen pad nemen. In het familiesysteem is de verstrikking opgelost, dat laat onverlet dat er trauma is ontstaan. En dat er boosheid, verdriet is over het gemis van een moeder die er niet voor je was. Alle facetten van zo’n familiedrama hebben tijd nodig om plaats te krijgen. Dan krijgt de parel in de oester kans te groeien en kan het talent zich ontvouwen, het gebutste hart vol liefde stromen en  de mens als een Phoenix oprijzen.

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *