Organisatie Opstellingen

Bedrijfsovername, een organisatieopstelling vergroot succeskans.

Wie een bedrijfsovername overweegt en succes wil uitnodigen, doet er goed aan een organisatieopstelling te doen. Elke verandering is nog geen verbetering, een oud gezegde met een grote kern van waarheid. Een zorgvuldige overdracht is bij bedrijfsopvolging van grote betekenis voor toekomstig succes.

Vanmiddag hadden we een organisatie-opstelling. Een lange geschiedenis van grondvesters en opvolgers van een onderneming kwam op het podium. Motieven voor bedrijfsovername en relaties binnen de bedrijfsleiding onderling, kwamen in beeld en daar waar de overdracht naar een nieuwe opvolger haperde, werd gekeken naar de oorzaak. Werden vergeten woorden alsnog uitgesproken. Als alles en iedereen die een rol speelde in het verleden erkenning krijgt, een belangrijk principe van systeemopstellingen, is er ruimte voor een schoon heden en kan er gebouwd worden aan de toekomst.

Winst en idealen, een sterk duo

Een vanzelfsprekendheid over winst kreeg een diepere laag, voorbij persoonlijke succesfactor. Er bleek verbinding nodig met een groter geheel waar idealen leven. Winst en idealen worden vaker gezien als een sterk duo, als er eveneens plaats is voor de schaduwzijde die ook bij realistisch ondernemen hoort, dan is er een volheid die de weg naar succes plaveit. Ongezien trauma kwam aan het licht, en lijkt voor dit bedrijf van essentiële betekenis om met succes de idealen te realiseren.

Geschoond verleden: rijk verleden

Een geschoond verleden waar erkenning is voor iedereen, waar schulden en winsten in de brede zin van het woord plaats krijgen, daar kan een bedrijf bogen op een rijk verleden. Dat geeft goede fundamenten voor een glanzende toekomst.

IMG_3726.JPG

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *