LevenslessenOrganisatie OpstellingenSamenleving

Manschap is goud

Mannen die goud dragen met trots, dat is goed goud!
Onlangs zat ik aan de lange kant van een tafel en er ontstond een geïnspireerde ontmoeting: 2 mannen ieder aan het hoofd van de tafel, tegenover elkaar. Eerst hadden we het over de to-do-things, een project tot schwung naar een samenleving 3.0. Op enig moment was er tijd voor wat meer persoonlijke tekst. Beiden mannen bleken getooid met een gouden horloge dat van hun vader was geweest en ze spraken met trots over hun bloedlijn.
Vaders die achter hun zonen staan
Dan gaat het over vaders die achter hun zonen staan, en is er een stevig fundament. Voor mij een ontroerend eerbetoon aan manschap, kun je je een betere bedding voorstellen voor creatie van zaken die het waard zijn om voor te gaan?Manschap is goud

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *