Relatie opstelling

Heupwiegend op weg naar leiderschap

De zorgelijke frons op haar voorhoofd gleed af. Daar stond ze heupwiegend en giebelend te flirten met haar innerlijke geliefde. Tot dan had ze geen weet van zijn bestaan, hoe hij ook haar aandacht had proberen te trekken.

ANIMUS
Ze stond op het podium van de leergang persoonlijk leiderschap en keek alle kanten uit behalve naar waar de oplossing van haar voortvluchtige zelf was. Hoe haar innerlijke geliefde, Jung noemt dat animus, ook haar aandacht probeerde te trekken, zij zag slechts haar werk, haar klus, haar taak. Eindelijk nadat ze door een ander gewezen werd op de aanwezigheid, keek ze om. Onwennig in het begin, ze had geen weet… En na nog een tijdje ontdooide ze. Kijken waar je nooit eerder keek en krijgen wat je niet eerder kreeg.

‘Hé, wat ben jij leuk’ zei ze (en lekker, dacht ze een beetje besmuikt en onwennig) en ze beloofde dat ze dansend sexy jurkjes ging dragen…enzo. En de hele keet ging luchtig vlinderend naar huis, mits ze onderweg niet geschaakt zijn 😉
#leergangpersoonlijkleiderschap

IMG_3141.JPG

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *