Relatie opstelling

Eer de ziel van je relaties

Geef eer aan de ziel van je relaties en denk niet klakkeloos dat wat voorbij is, ook echt voorbij zou zijn. Het verleden is verbonden met het heden en kent grondslag voor toekomst. Eer wat is geweest en er ontvouwt zich ruimte voor het nieuwe.

levenswet
Deze levenswet geldt ook voor liefdesrelaties. De verbinding tussen mensen kent een spirituele dimensie en een eigen energie, een eigen ziel. Als de ziel van de relatie erkend wordt, is het mogelijk voor mensen om zich los te maken van elkaar en de eigen individuele weg te vervolgen en nieuwe verbindingen aan te gaan. Eer wat is geweest en verleden verbindt zich met het heden naar een gezonde grondslag voor je toekomst. Er zijn meerdere mogelijkheden om hier praktisch invulling aan te geven. Je kunt je geliefde van eerder bedanken voor wat deze voor jou betekent heeft, voor dat wat goed was in de relatie. Je kunt dit in een afscheidsbrief schrijven en deze voorlezen aan een goede vriend(in), versturen of verbranden. Mooi om daar je eigen respectvolle vorm voor te vinden.

20130913-103809.jpg

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Numeroloog en raadsvrouw. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing op jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *