);

Briefing aktiviteiten najaar ’11

Zoals iedere bloem verwelkt iedere jeugd
iedere levensfase bloeit, iedere wijsheid en ook iedere deugd
bloeit op zijn tijd en mag niet eeuwig duren
Het hart moet bij iedere levensroep bereid zijn tot afscheid en een nieuw begin.
Herman Hesse

 

Dag!

Nu onze  herfstige zomer voorbij is en we wenselijkerwijs een mooie zomerse herfst tegemoet zien, wil ik je informeren over mijn aktiviteiten in het najaar van 2011:

  • Een nieuwe Reis door de Verborgen Wereld

Om met mij als vertrouwde reisleider en in gezelschap van medereizigers, in jouw persoonlijke trip je levensthema’s aan te gaan. Om zo steeds meer te worden wie je in de kern bent. We ontmoeten elkaar op 5 donderdagmiddagen: 22/9, 20/10, 10/11, 8/12 en nemen even een kijkje in het nieuwe jaar op 5/1. Monster aan voor 170 euro, inclusief BTW en niet te versmaden mondvoorraad.  Als je een medepassagier aanmeldt, krijgen jullie elk de Reis voor 150 euro, bij gezamenlijke betaling.

  • Workshops Intimiteit en Sexualiteit     

Verken op een speelse manier jouw vuur, water, aarde en lucht. Wie ben jij in wezen, wat druk jij uit als vrouw of als man en wie ben jij in de ontmoeting…Hoe kun je in het contact, jezelf en de ander aanwezig laten zijn. Ervaar je grenzen en je mogelijkheden in dans en systemische oefeningen. De workshops zijn geschikt voor stellen en voor singles, voor vrouwen en mannen. Teken in per keer voor 30 euro op zondagmiddag 16/10, 20/11 en/of 11/12 van 13.30 tot ca. 16.30 uur. Locatie in de stad Groningen.
Teken je voor 1 oktober in voor alle 3 workshops en betaal je in 1 keer, krijg je 15 euro korting.

  • Maandelijks Jongerenconcert

Op de Zomerproeverij in juli waren een aantal enthousiaste jongeren. Speciaal voor 17 tot 23 jarigen start ik een groep voor jong volwassenen die bewust en betrokken willen zijn met hart en ziel bij de samenleving en wat hen persoonlijk raakt. Voor de prijs hoef je het niet te laten, geef je op, betaal 5 euro per keer en neem deel aan een maandelijkse avond die ik graag in overleg met jullie vast leg. Informeer svp in je omgeving de jongeren die je kent of stuur me contactinformatie van mogelijk geinteresseerden!

  • Familie-opstellingen op 18/9 en 12/11 van 13.00 tot 17.00 uur

Samen met Avrati Nijhof geef ik deze middagen, die afzonderlijk zijn te volgen. Neem contact op als je een thema wilt onderzoeken, je betaalt 80 euro. Geef je op als representant en ervaar dat je precies daar wordt gevraagd in een opstelling, waar jij de situatie en de situatie jou dient. Als representant draag je bij in de hoge hoed door achteraf de waarde te bepalen, die de middag voor jou heeft. Voor de opstellingen van 18 september die plaatsvinden in het mooie Hortushuijs, hartje centrum Groningen, kun je je opgeven tot 8 september.

  • Herfstproeverij maatschappelijke opstellingen op vrijdagavond 28 oktober   

De eerste proeverij was super en krijgt daarom vervolg in de herfst! Kijk voor meer informatie naar mijn blog over de Zomerproeverij. We onderzoeken maatschappelijke vraagstukken en krijgen inzicht in de bepalende factoren, hoe ze zich tot elkaar verhouden en wat aan het thema constructief bijdraagt en dat wat belemmert. Je komt ook hier precies op een plek die jouw bewustzijn dient en dat van de maatschappelijke constellatie. Veelal raak je betrokken op een diepe zielslaag, die ontroert en je verbindt met universele liefde. Houd je agenda alvast vrij voor deze unieke proeverij.

 

 

  • persoonlijke en partner-consulten

Natuurlijk kun je ook individueel bij mij terecht met je levensvragen. Een individueel consult kost 75 euro en duurt 75 minuten. Voor een partner-consult met een liefdesvraag, reken ik 95 euro.
Neem je een knipkaart van 5 maal, krijg je bij betaling ineen, de 5-de keer gratis. De kaart is een jaar geldig.

 

 

Stijn

Stijn

Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, begeleider/coach van professionals. Verzorgt systeemopleidingen op het vlak van persoonlijk leiderschap. Heeft een open podium voor familie-opstellingen en levensvragen. Wijst je de weg naar wie je echt bent, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn, met al je talenten en mogelijkheden. Met zelfacceptatie en effectieve persoonlijk sturing over jouw levenspad. Onthult samen met jou je persoonlijke sleutel tot jouw levensgeluk. Laat je je moed verzamelen om buiten je comfortzone te gaan, want daar ligt de magie. Ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.